Referenties

Ik herken in Conny een vrouw met een vlijmscherpe intelligentie, een massa warmte en een speels gevoel voor humor. Dat is een combinatie die ik helaas niet zo vaak tegenkom. Ik heb de afgelopen jaren grote bewondering gekregen voor haar inspirerend leiderschap. Conny Is een leider met een heldere visie, die mensen tegelijkertijd stevig kan motiveren én volledig in hun waarde kan laten”, aldus Harry Brockhus,  mede-bestuurslid bij Amsterdamse De Dag van de Dialoog, op linkedin.

Conny is een vakvrouw in alle facetten. Ik herinner me haar scherpte, warmte en helderheid in het doorgronden van een complexe groepsdiscussie. Dankzij Conny wisten we de rode draad vast te pakken en te verdiepen. Dat leidde tot commitment en versnelling. Soms speels dan weer streng wist Conny de groep te mobiliseren tot nieuwe inzichten”, aldus Angela van de Loo, directeur Target Point International, op linkedin.

imageZie ook “Nieuwe business modellen in consulting: Changing the game“, Ard-Pieter de Man/ Marguerithe de Man/ Annemieke Stollenburg (september 2015). Op pagina 165 wordt mijn werkwijze en propositie beschreven.

Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk Conny Heemskerk

Conny Heemskerk transitie zorg stakeholdermanagement maatschappelijk ondernemen